Водачът на листата за Европейския парламент от ИТН – Ивайло Вълчев посети област Видин, и заедно с представителите от листата на 5 МИР се срещнаха с множество хора.Представителите на ИТН посетиха ново металообработващо предприятие в града, чиито управител е Йоан Христов, който също в листа номер 1 във Видин. 

Ивайло Вълчев, водач на листата на ИТН за европейски парламент

„Много хубаво продължение на разговора, който водихме затова как българското производство да бъде конкурентно, как да стигне до Европа, как да направим така, че държавата вместо да пречи с регулациите си, да помага. И ето тук в тези цехове си говорихме за това, как нещата, които се случват в Европа се отразяват в производството, на този бизнес“. 

Милен Милчев, водач на листата на ИТН във Видин

„Такъв тип предприятия трябва да бъдат гръбнака на българската икономика и се радвам, че имаме такова във Видин и се надявам, те да стават повече и повече“. 

Един от основните акценти в програмата на формацията е именно държавата да започне да стимулира малкия и среден бизнес. 

Цветан Предов, кандидат за народен представител от ИТН 

„Това, което се прави във Видин е пример за това как нашия край, северозападния може да бъде водещ в много неща. Изключително важно е това да се популяризира не само на местно ниво, а и на национално защото един от основните проблеми е липсата на подкрепа от страна на общината именно към такива предприятия“. 

Кандидатите от „Има такъв народ“ призоваха в неделя хората да гласуват за връщането на здравия разум в политиката. 

Ивайло Вълчев, водач на листата на ИТН за европейски парламент

„Много съм щастлив да бъда тук до тия млади хора защото знам как мислят, как работят и заради тях си струва да правим така, че младите хора да остават тук, да работят тук по начина, по който те го правят. Като водач на нашата листа за европейски избори мога да обещая само едно, да правим неща там, които да имат отражение в България веднага“. 

Милен Милчев, водач на листата на ИТН във Видин

„Има такъв народ“ се оказа политическата сила, която удържа на думата си, никога не излъга и която не разочарова своите избиратели“. 

Светослав Цветанов, кандидат за народен представител от ИТН – Видин 

„Мислете, които обещаваха промяна, а се превърна в една огромна подмяна, помнете кои ни докараха до положението, в което се намира страната ни в момента, до последните места във всички класации. Излезте и гласувайте и призовете вашите близки да го направят“. 

„Има такъв народ“ е с номер 1 на машината и в интегралната бюлетина. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *