На обновения стадион на колодрума във Видин политическото говорене отстъпи място на забавленията за малки и големи. Кандидатът за кмет  Александър Матеев и Отборът на Видин организираха футболен турнир за малки и големи, символ на отборната игра за по-доброто бъдеще на Видин. 

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин 

„Решихме да приключим кампанията с нещо позитивно. Със забавления  за малки, големи и още по – големи на този прекрасен терен“. 

 Без нито една предизборна агитация, над 300 деца и родители се забавляваха заедно с бъдещия кмет .

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин 

„Аз по-скоро съм човек на действията, не на приказките и мисля, че е време да започнем да работим защото с приказки нищо не става“.

Единни в идеята за промяна екипът на Александър Матеев е готов да преобрази Видин.

Росица Кирова, зам. председател на НС

„Трябва да гласуваме всички. Аз Ви призовавам да гласуваме с номер 7. Защото това е номера, който в това състезание ще донесе на Видин успех. Обръщам се разбира се и към онези, които участват в изборите и ще трябва да ни подкрепят на втори тур. Не се колебайте защото Александър Матеев е човекът, с който ще може конструктивно да се работи. Конструктивен е, почтен най-вече, и човек, който има визия и знае какво иска да постигне за Видин“.

А Колодрумът не е избран случайно за финал на предизборната кампания.

Росица Кирова, зам. председател на НС

„Колодрумът – едно съоръжение, което е ремонтирано, като знак на това, че през 2015 -та чуха „Единни за промяна“, когато ние сами заковахме пейките тук. Място, което ни събира и обедини, та в този символ и символа на децата, смятам, че е най – добре да закрием кампанията. Всяко нещо, което правим в кампанията е с  идеята да допринесе с нещо за по-добрия живот в нашата община и във всяка една община“. 

Александър Матеев е категоричен, че номер 7 е най-добрата алтернатива.

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин 

„Ако им харесва как се развива града, да подкрепят статуквото, ако не мисля, че аз съм най-добрата алтернатива. Гласувайте с номер 7“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платен репортаж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *