В препълнената зала на драматичния театър във Видин водачът на листа номер 22 и зам. -председател на НС Росица Кирова представи кандидатите за народни представители на формацията. В Отборът на Видин влизат изцяло местни и млади хора, реализирали се в родното си място и искащи да променят региона към по-добро, категорична бе Кирова. 


Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин
„Политиците, които излъчваме в НС са представителна извадка на българското общество. Ако сме разделени на улицата, не се обичаме и се мразим, такива са и политиците, които изпращаме в НС. Аз ще пожелая на Видин, да изпрати в НС, народни представители, които да искат да направят нещо за града, да могат да го направят, да имат ясна цел, ясен хоризонт. Ще пожелая на всички от отборът на Видин да имат куража и да знаят, че да отстояват интересите на региона, не е престъпление и всъщност е възможно, ако искаш, ако си достатъчно настоятелен и разбира се, ако това което искаш е реално и изпълнимо“. 

Коалиция ГЕРБ – СДС е единствената формация, която има ясна и конкретна управленска програма за следващите 4 години, каза още Росица Кирова. 


Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин

„Днес всички ние сме убедени в едно. Онези, които дойдоха с претенциите, че ще направят промяна, могат да я направят, но към по-лошо. Първото нещо, което трябва да направим е да им попречим да продължат. Затова за мен е изключително важно да получим Вашата подкрепа на следващите избори. Тук сме точно толкова, колкото сме убедени, че Видин може да промени своя облик. Нашият регион може да промени начина, по който се развива и можем да го направим с коалиция ГЕРБ – СДС. Можем да го направим ако имаме нормално и стабилно управление с хоризонт поне 4 години. Това е и целта на тези избори. За всички онези, които са много изморени и казват, че няма да излязат да гласуват мога да кажа едно. Когато не излезете да гласувате, ще го направи някой, който е взел 50 лева и ще предопредели бъдещето на нашия регион. Повече от 2 години отсечката на магистралата Видин – Монтана беше спряна заради пропуски в документацията, които трябваше да се отстранят от община Видин и които се оказа, че не могат да бъдат отстранени заради липса на административен капацитет. Едновременно с това пък останалите отсечки не се строяха защото някой искаше да разследва и после разкри, че няма допуснати грешки, които шумно се прокламираха в медиите, а накрая раздаде едни пари за ин хаус процедури по 3, а беше против тях. Аз се надявам да свършим нашата работа. Избрала съм в листата хора, които са млади, образовани, знаещи какво правят. Членове на ГЕРБ и гражданска квота, в които вярвам. Бих искала и вие да им повярвате.“  

АТМ (аплодисменти) 

Целта на Отборът на Видин на тези избори е да излъчи поне двама народни представители от формацията. 

Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин
„Защото няма как да постигнеш онова, което искаш ако нямаш отбор и хора до себе си. Ние имаме тези хора и Видин има уникалния шанс да има двама народни представители от политическата партия, която ще управлява държавата през следващите години и да може да направим достатъчно за региона“. 

Коалиция ГЕРБ – СДС е с номер 22 на машината и в интегралната бюлетина. 


Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *