С водосвет за здраве кандидатът за кмет на Видин Милен Милчев и колегите му от листа 21 откриха предизборната си кампания. Сред кандидатите на „Има такъв народ“ са лекари, представители на бизнеса, ИТ специалисти, предприемачи, банкери, финансисти, административни специалисти и учители.

Милен Милчев, кандидат за кмет на Видин

„Кадърен, читав екип. Хора, с които можем да тръгнем на битка и тя да бъде аргументирана и с нужния капацитет. Можем не просто да управляваме Видин, но можем да изведем общината на съвсем други нива“.

В програмата на Милчев и екипът му  са заложени конкретни мерки за съживяване на Общината.

Милен Милчев, кандидат за кмет на Видин

„Възстановяване на зеленчукопроизводството и овощарството, като поминък за малките населени места в периферията на общината. Имаме две неща, които имаме като даденост и не го оценяваме. Едното е плодородната земя и изобилието на вода, която газим и жадни ходим. Болницата ни се нуждае буквално от спасяване. Нашето предложение е да създадем стипендии за млади лекари. Това, което общината може да им предложи е безплатни жилища, срещу ангажимент, че ще останат във Видин. Адекватна инфраструктурна поддръжка през целия мандат, в цялата община, не само в централните градски части, не само озеленяване на централния парк, а междублоковите пространства да са с храсти до 2-рия етаж“.

„Има такъв народ“ предлага честно и експертно управление на община Видин.

Милен Милчев, кандидат за кмет на Видин 

„Без да ползваме излишни определения като перлата на Дунав. Можем  да изпратим Видин, там където му е мястото, като един от най – красивите градове по поречието на реката“.

Светослав Цветанов, кандидат за общински съветник от ИТН

„Искам да направя апел към гражданите, да бъдат активни и да гласуват против тези, които докараха града ни до разруха и срещу тези, които ни обещаваха промяна, а се случи една голяма подмяна“.

Милен Милчев и екипът му от професионалисти е с номер 21 на машината и в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНО СЪДЪРЖАНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *