Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде мощна подкрепа на кандидатът за кмет на Видин Александър Матеев. Пред стотиците симпатизанти Борисов подчерта, че Шансът да има по-здрав контрол зависи от местните избори.
Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ

“ Дайте доверие на кандидатите на ГЕРБ и обещавам, че ще работя не на 100, а на 1000 % с душа за Видин, Враца и Монтана”.

Пред събралото се огромно множество от хора в спортна зала „Фестивална” кандидатът на ГЕРБ Александър Матеев не скри болката си, че Видин изостава в сравнение с Монтана и Враца, където местната власт е успяла да инвестира 10 пъти повече средства, докато сегашното управление на Видин не е подготвило нито един знаков проект за следващия мандат.

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин

“ Това, което ни задължава да сме тук е вярата ни в ГЕРБ и в лидера ни Бойко Борисов. Видин изостава във всяка сфера. Някои казват, че виновна е държавата. Но тя е една и съща във Видин, Монтана и Враца, а те се развиват различно. Не можем повече да стоим безучастно, трябва да сме единни и изведем напред родния си град“.

Заместник-председателят на НС и видински народен представител Росица Кирова беше категорична, че зад Александър Матеев стои мощната подкрепа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на видинските граждани.

Росица Кирова, зам. председател на НС

„Матеев може да ни върне в състезанието, от което Видин отдавна отпадна. Убедена съм, че на тези избори българите ще изберат опита и знанията, когато гласуват”.

За Александър Матеев гласувайте с номер 7 на машината и в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *