„Застреляй кмета“! Под това мото премина организирания от кандидата на ГЕРБ за кмет на Видин Александър Матеев пейнтбол турнир. В събитието се включиха десетки млади хора, които бяха разделени в 14 отбора, а най – добрите от тях, премериха сили срещу бъдещия кмет на Видин.

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин

„Идеята е да се позабавляваме с младежта на Видин. Целта е който отбор спечели от тези 14 да премери сили с моят отбор, кръстили сме го 007“.

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин

„Уважаеми приятели, освен, че ще се забавляваме тук на това страхотно събитие, искам да ВИ кажа, че на 29 -ти предстои една друга игра, наречена местни избори и тя е изключително важна“.

Росица Кирова, зам. председател на НС

„Искрено се надявам през следващите четири години парка „Тулбихин“ да бъде ремонтиран. И освен басейна и игрището за пейнтбол да има и други придобивки на които всички да може да се забавлявате. Това, което искам да Ви кажа е, че скоро няма да Ви се отдаде възможност да стреляте по кмета. Така, че състезавайте се, спечелете и покажете на отбора на „Единни за Видин“, че децата на Видин са още по – добри от тях и че в тях има много хляб“.

Пейнтбол турнира е една забавна метафора за това, как хора от различни възрасти могат да се обединят за един по – добър Видин.

Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин

„Това е една забавна закачка „Застреляй кмета“ за да предизвикаме нашите младежи към това, че на 29-ти има една по – важна игра – местни избори се казва тя и от нея ще зависи бъдещето на Видин в следващите 4 години. Надявам се да получа подкрепата на моите съграждани, защото сме заложили много неща за развитието на младежта и спорта. Затова ако мислите, че аз съм човека гласувайте с номер 7 на тези избори“.

В крайна сметка след оспорвана надпревара отбор 0007 с капитанът им Александър Матеев станаха победители в турнира, а самият бъдещ кмет се отърва без нито един куршум.

За Александър Матеев гласувайте с номер 7 на машината  и в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *