„Има такъв народ“ е единствената партия, която никога не е  лъгала своите избиратели, няма да го направи и сега. Това заяви пред симпатизанти във Видин водачът на листата на формацията Милен Милчев. В кандидат – депутатската листа влизат млади, амбициозни хора, които са решени да върнат достойнството на региона. 

Милен Милчев, водач на листата на ИТН във Видин

„Листата ни е може би най – младата, които се предлага на тези избори. Видин има огромна нужда от свежа кръв в политиката. Това сме, това са хората, на които може да се разчита, които могат да допринесат и с експертиза, и със знания и с ентусиазъм  за развитието на региона“.

Маргарита Людмилова, кандидат за народен представител от ИТН във Видин 

„Мисля, че се видя кои са подмяната и кой наистина иска промяната да се случи. Думите на Тошко Йорданов и Слави Трифонов, за така наречената промяна се потвърдиха, а именно, че тези хора са дошли да се намърдат в един добре изграден модел, да крадат пари или да си ги пренасочват законно, без да се интересуват от обществения интерес. Мисля, че това си личи по решенията които вземат“. 

Само това е достатъчна причина хората да се ядосат и да накажат политическия елит с номер 1 бюлетината, категорични са от „Има такъв народ“. 

Светослав Цветанов, кандидат за народен представител от ИТН във Видин 

„Апатията е нашия най-голям враг. Помнете и мислете, кои ни докара до последните места във всички класации и кои ни обещаваха промяна, а направиха една огромна подмяна“. 

Звезделин Вайташев, кандидат за народен представител от ИТН във Видин 

„Не е ли по-добре един път, в един ден да изразим недоволството си и да накажем тези заради които сме недоволни, вместо 4 години да недоволстваме. Един път, на 9 юни с бюлетина номер 1. И както бившия министър – председател каза – за съжаление хората ще решават. Е нека този път хората наистина да решат, но нещо друго“. 

С традиционен български фолклор от „Има такъв народ“ откриха и предизборната си кампания и за община Брегово. 

АТМ.. 

Специален гост беше и заместник – председателя на формацията Тошко Йорданов. 

Тошко Йорданов, зам. председател на ИТН 

„Изборите са много просто нещо. Вие давате доверие на някои да вършат работа от ваше име. Не е трудно да си прецените кой какво е казал, какво е свършил и гласувайте доверие на тези, които най-малко са излъгали. Това е най – лесното решение. Убеден съм, че по-голямата част от вас са излъгани. Те ще продължават да лъжат ако не ги накажете на изборите“. 

Областният координатор на формацията и водач на листата за народни представители Милен Милчев призова хората да отстояват позициите си без да се страхуват. 

Милен Милчев, водач на листата на ИТН във Видин

„Страхът всеки си го носи със себе си. В спорта казваме, че само лудите не ги е страх. Въпросът е дали страхът може да те блокира. Дали може да въздейства на цялото ти поведение? Аз смятам, че щом сме тук, страхът не е фактор. И цялата община Брегово може да бъде обърната. Може да се покаже, че страхът не е фактор в Северозапада“. 

„Има такъв народ“ е номер едно на машината и интегралната бюлетина. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *